събота, 29 септември 2012 г.

Старт на Софтуерната академия на Телерик

Софтуерната академия на Телерик е програма, както за начинаещи, така и за напреднали програмисти.


Началото на новата учебна година за начинаещите софтуерни инженери, стартира на 17 септември. Програмата предоставя опит и задълбочени знания за всички начинаещи и напреднали. В Академията ни обгръща приятна приятелска обстановка с хора, които винаги са готови да се притекът на помощ, силен и много добър екип, който се старае да даде полезни практически знания, необходими за успешното кариерно развитие. 

В рамките на 10-12 месечна програма се изучават основите на програмирането на езика C#, HTML, CSS и JavaScript, съвременните .NET, технологии за създаване на мобилни проложения и много други. Освен, че получаваме професионална квалификация, ако сме се справили достатъчно добре по време на курса - правили сме домашните, посещавали сме лекциите и сме се справяли на изпитите, ще получим невероятната възможност за интервю за работа.

Първата лекция, която се проведе беше за езика за програмиране CSharp. Имаше уводна лекция, която подробно ни запозна със Софтуерната академия, изпитите, провеждането на лекции и учебната програма. Лекцията се проведе в учебната зала Enterprise, а лекцията беше представена от Светлин Наков. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар