събота, 5 януари 2013 г.

Нова година - нови курсове!

Новата година ни потропа на врата, а с нея и новите безплатни уроци на Академията по програмиране Телерик. Годината започва с 5 нови урока.

  • първият нов и безплатен курс е  "C# - част 2". Той е продължение на  "C# - част 1", който изучихме през отминалата 2012г. Курсът се учи в присъствена и онлайн форма, като присъствената форма е за курсистите на Софтуерната академия показали най-добри резултати. 
  • вторият курс, който стартира декември 2012 е CSS. След като се научихме да пишем семантични сайтове, дойде време да научим как да пишем стиловете на уеб сайтовете, които създаваме. Изучават се както основите, така и техники за поддържане на различни браузъри и устройства. 
  • третият курс е "Споделяне на знания и работа в екип". Той ще стартира края на януари и в него ще имаме възможността да усъвършенстваме блоговете си, да напишем качествено есе за софтуерни инженери, да се научим как да учим, и как да споделяне всичко, което знаем.
  • четвъртият курс е по "Photoshop" и ще стартира на 22.01.2012. Ще бъде разделен на 2 модула, лекциите ще бъдат 12, а продължителността на една лекция ще е 3 часа. В него ще успеем да научим как сами да обработваме и създаваме изображения, да режем сайтове и свободно да групираме и имплементираме отделните елементи. 
  • петият курс е "Умения за работа с хора" и ще стартира на 17.01.2012. Курсът ще се води от Николай Димитров и Trainer.BG и е предназначен за надграждането на уменията ни за общуване и работа в екип. Курсът е присъствен за всички студенти, които са показали ТОП резултати в Софтуерната академия. 


2 коментара:

  1. Само да кажа за "Умения за работа с хора", че не е присъствен за всички изкарали топ резултати в академията, а само за 50 човека. Има си кандидатстване с няколко изречения, защо икаш да си част от курса и ще бъдат одобрени 50-мата най-мотивирани според журито. Курсът ще се води от екип на trainer.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Ами и аз това имах предвид, но не съм уточнила, ще направя редакция. А за екипа нали и аз съм написала същото :))

    ОтговорИзтриване